Zdroj: http://m100.cz/aktuality/data-aktualizovana  |  Vydáno: 18.10.2017 17:32  |  Autor: Martin Nadymáček

Data aktualizována

K dnešnímu dni máme vyřešeny resty, co se týká vyhodnocení doručených tras. Vzhledem k tomu, že se nám čas posunul o dva měsíce, změnilo se také pořadí závodu. Máme novou pokořitelku vertikálního kila a další super výsledky.

Do čela závodu se posunul Roman Jurík, který má aktuálně na kontě 235901 výškových metrů. V závěsu je dosavadní lídr Martin Turek s 190464 nastoupanými metry. Na třetím místě, pro některé možná neočekávaně, pro nás zcela pochopitelně Zdenka Kantorová, která je třetí letošní pokořitelkou vertikálního kila. Je třeba zmínit, že v posledních dvou ročnících Zdence vertikální kilo vždy o pár desítek metrů uteklo. Letos si vše zkušeně pohlídala a je dosavadní vedoucí ženou závodu.

Pomyslnou bramboru celkového pořadí má nyní na krku Blanka Šafránková, které chybí k pokoření vertikálního kila 5748 nastoupaných metrů. Dá se tedy předpokládat, že se i Blanka do konce závodu stane pokořitelkou magické hranice 100000 nastoupaných metrů. Další dva závodníci Jaroslav Pavelek a Václav Bašek mají nyní již přes 70000 nastoupaných metrů.

Do konce je ještě spoustu času a pořadí se může ještě změnit. Čekáme na vaše další trasy a budeme se snažit držet týdenní aktualizaci dat startovky tak, abyste mohli v závěru soupeřit a porovnávat své výkony v reálném čase.

Závěrem bychom se ještě jednou rádi omluvili za dvouměsíční zpoždění aktualizace. Hodně zdaru v koncovce závodu přejí,

Martin a Martin.